Rahsia Anak Pandai Membaca Tanpa Menggunakan Buku Kini Didedahkan!

Teknik Yang Interaktif & Menyeronokkan

“Tutorial penggunaan Kit Pantas Membaca.”

TEKNIK INI TERBUKTI BERKESAN! Ia Telah Digunakan Berpuluh Tahun Lamanya di Luar Negara...

Percaya Atau Tidak teknik ini masih baru di Malaysia! 

Hakikatnya, MEMBACA menjadikan anak anda lebih BIJAK dan BERKEYAKINAN! Anak anda mungkin terlepas PELUANG KEEMASAN ini jika anda tidak mengajarnya belajar membaca sekarang! 


Namun, tidak ramai ibu bapa yang tahu teknik yang berkesan dan menyeronokkan tanpa mengganggu fokus an​ak.


Anda mungkin berkata, "Anak saya memang tak boleh duduk diam. Macamana pulak nak ajar dia membaca?"

Apa yang boleh kami katakan,

"Fokus Anak Kecil Terlalu Singkat. Paling Lama Pun 20 Minit Je - Mereka Mudah Terganggu"

Jadi mereka perlu belajar dalam suasana yang menyeronokkan!


Bukan teknik duduk dan dengar. 

Bukan kaedah tulis di papan putih dan ikut.

Bukan cara denda dan rotan.

Bukan juga teknik mengeja!


Menurut National Reading Panel, kesedaran FONIK meningkatkan pemahaman dan kecekapan anak-anak membaca. Kemudian baru kecekapan mengeja.


Ingat ye! Objektif kita adalah anak CEPAT MEMBACA!


Bagaimana caranya?

futbol-o

Gunakan ALAT BANTU MENGAJAR yang terbukti berkesan!

hourglass-1

Luangkan 5 minit sehari secara konsisten untuk mengajar anak.

heart

Puji dan peluk anak setiap kali mereka berjaya menyebut bunyi perkataan.

Anak Kita Membesar Terlalu Cepat - Jangan Biarkan Umur Mereka Berlalu Begitu Saja.

Remember that long form sales pages are about relating to your reader. Don't jump right in and start talking about your product.

Instead, tell a story. Write about how things feel. Write about problems, frustrations, experiences, triumphs. Think about a movie or TV series - it's all about the characters and how much you care about them. And you only care about them if you can relate to them.

Trying to sell too soon is the most commonly made mistake - not only on long form sales pages. Even if your page is short and visual, without relating to your customer, you can't make sales.

Also remember that what you're looking at is only a template. Maybe you want to spend more time on the story. Maybe you want to add several more headline + text blocks, to really elaborate and evoke emotions. With Thrive, you can easily do so (just duplicate some of the existing blocks). Let the template inspire you, but don't let it limit you.

Next, we have another section to bring some visual variance to the page:

  • check
    Create a nice list of points here. What are the points about? Anything you want. This could be a summary of the page so far, for example (remember those skimmers?).
  • check
    It could be a list of lessons learned. The conclusions you've come to, on your journey so far. This will make a great segue to starting to present your product.
  • check
    Once you know this, you'll want my product. That's the result you should aim for, with your content. Once your reader understands the story and all the points you've made, they will see that they must have your product (or service, or whatever you're selling).

In this Next Text Block, You Can Start Transitioning to Your Solution...

You've set the scene. You've captured your visitors' attention. You've related to them and told them everything they need to know to truly understand what your product is about. Now it's time to start introducing them to the product.

Keep one thing in mind: your product is the solution. At first, don't talk about it in terms of a product. Talk about how you found a solution and about how this same solution can help others too. Why do all this? Because if you set it up right, you will be the opposite of the slimy, used car salesman stereotype we all despise... you will not be pushing product, you'll be doing everyone a favor.

Here's a small sub-heading for extra emphasis.

You can use smaller sub-headings like the one above to make an important point or for quotes that relate to your story. Notice how non-fiction authors love to use quotes throughout their books? That's because quotes are a nice change of page and they lend authority and gravitas to what you're saying.

Similarly, you can use text highlights and other text formatting to draw your reader's eye to important parts of the text. This also helps break up the page, to prevent wall-of-text-syndrome.

Yes, Now it's Finally Time for the Big Reveal - “Product Name”

angle-down

The Product (or Service) that is the Perfect Resolution to the Story.

Now it's time to be very specific. Talk about your product, what it is, what your customer gets when they purchase. At this point, after all the buildup, your readers really want to know what you have to offer, so don't hold back.

Apa Yang Ada Dalam Kit Pantas Membaca: Ini merupakan set yang lengkap untuk anak anda pendai membaca. Jangan terkejut kalau lepas ni anak anda boleh membaca buku cerita, majalah dan surat khabar.

  • 1
    Lebih Dari 100 Flashcard: Untuk anak belajar mengenal huruf dan suku kata terbuka (gabungan huruf konsonan dan vokal - a, i, e, 0 & u). 
  • 2
    Roda Pintar: Gunakan roda pintar ini untuk menguji kefahaman anak tentang suku kata terbuka. Sangat interaktif. Anak putar-putar sambil sebut bunyi.
  • 3
    Kad Flip: Inovasi baru untuk mengajar suku kata tertutup, digraf (ia, iu, io, ai, ua, ui & au) dan diftong (ny, ng, kh & sy). Teknik ini menjadikan anak lebih cepat dapat apa yang diajar. 

Ramai ibu bapa dan guru sudah mendapatkan Kit Pantas Membaca ini:

"Tak sampai sebulan sudah boleh membaca..."

"Sebelum ni, susah betul saya nak ajar Irfan membaca. Bila ajak membaca je dia mesti lari. Huhu…Sekarang saya gembira dapat mengajar Irfan membaca menggunakan kit ini.


Irfan begitu tertarik dan cepat dapat apa yang saya ajar! Tak sampai sebulan sudah boleh membaca buku cerita ringkas. Lepas ni kalau ada set English, jangan lupa beritahu saya. Saya nak jadi pelanggan pertama tau!"


Puan Dina

Melaka

Mudah,Senang.ANAK BOLLEH FOLLOW."

"Alhamdulillah.. anak saya boleh follow,senang dan mudah.very colourfull .Saya bagi pada tutor dia untuk untuk guide dengan lebih mudah."

Puan linda Ismail

Johor Bahru

Ibu bapa yang bijak akan dapatkan KIT PANTAS MEMBACA dengan segera untuk melihat anaknya boleh membaca seawal umur 3 TAHUN!

Kenapa perlu tunggu lagi?

TERBUKTI BERKESAN !

"Kit Pantas Membaca tu memang BERKESAN BETUL....."

Wasalam.. oh ye, terlupa pulak nak cerita. Alhamdulillah...... kit pantas membaca tu memang berkesan betul.

Suka anak saya membaca sambil bermain dengan saya guna kit tu. sampai dah hafal dah sebelum saya start tanya soalan dengan dia. mungkin warna2 yang cantik tu pengaruh utk anak saya lagi nak belajar.

Alhamdulillah! thank you so much kidcited. you guys really great in helping us 'mom' yang slalu busy nak main dengan anak2. yelaa, bukan senang nak main sambil belajar kan? so great! thanks once again

Nabila

Kuantan,Pahang

"Sangat sesuai untuk guru yang guna kaedah fonik..."

"Assalamualaikum puan.saya sudah dapat kit pantas membaca...Menarik sebab warna warni...cantik dan kemas..


...sangat sesuai untuk guru yang guna kaedah fonik (BM masih ramai guru guna kaedah mengeja)...... mungkin kalau ada utk English phonic,saya akan beli lagi....


..... size kit sesuai untuk kumpulan kecil...ada modal,saya akan beli lagi..."

Normas Idayu

Sabah

"Saya gunakan sebagai alat bantuan mengajar........"

".....dah sampai.. ok..menarik minat pelajar.. kalau rodanya lebih besar lagi bagus..saya gunakan sebagai alat bantu mengajar di kelas dan untuk anak saya...."

Erny Marlidya

Perak

Address Your Visitor's Last-Minute Objections

After the first call to action, use testimonials, case studies, more points lists and more text blocks to address all possible objections your visitors may have. Knowing these objections is very important... and you can learn all about them by talking to your customers and visitors. Give them a way to communicate with you and you'll quickly learn what's on your reader's mind as she goes through this page.


This part of the sales page can be a lot longer than it is in this template. There may be many objections that come up and you can address them all. If you dedicate a separate text block or a sub-heading to each one, your visitors can easily find the ones they have on their minds and skip the rest.

This is the Kind of Subheading You Can Use

People are risk averse. We dread making a mistake and wasting our time and money on something that turns out to be rubbish. This is the part of the sales page where you can appease all those worries.

Pilihan kini di tangan anda,
Kami Yakin Anda Ibu Bapa Bijak!


"Add a quote here (it can be a quote from yourself, from the story or an authority quote from someone else). Something that puts a nice closing line on the story above.”

P.S.: Anda boleh abaikan Kit Pantas Membaca ini sekiranya anda tidak kisah anak anda 'ketinggalan' berbanding rakan sebayanya yang lain atau anak anda rendah diri kerana masih belum pandai membaca. Kami harap anda tidak akan membiarkan perkara ini berlaku. 

Copyright 2017, Company Name - Disclaimer

Your Heading Here

Insert Image
Insert Image