Rahsia Anak Pandai Membaca Tanpa Menggunakan Buku Kini Didedahkan!

Teknik ini TERBUKTI BERKESAN! Ia telah digunakan berpuluh tahun lamanya di luar negara.

Percaya atau tidak teknik ini masih baru di Malaysia!


Hakikatnya MEMBACA menjadikan anak anda lebih BIJAK dan BERKEYAKINAN! Anak anda mungkin terlepas PELUANG KEEMASAN ini jika anda tidak mengajarnya belajar membaca sekarang!


Namun tidak ramai ibu bapa yang tahu teknik yang berkesan dan menyeronokkan tanpa menggangu fokus anak. Anda mungkin berkata, "Anak saya memang tak boleh duduk diam. Macam mana pulak nak ajar dia membaca?"


"Fokus Anak Kecil Terlalu Singkat. Paling Lama Pun 20 Minit Je. Mereka Mudah Tergangu"

Mereka perlu belajar dalam suasana menyeronokkan!

Bukan teknik duduk dan dengar.

Bukan kaedah tulis di papan putih dan ikut.

Bukan juga teknik mengeja!

Sesi pembelajaran yang singkat

5 hingga 10 minit sahaja dah memadai kerana fokus anak ni tak lama. Biar dia bermain semula. Selepas beberapa waktu boleh ajar dia semula. Cara ini buat anak gembira dan tidak tertekan.

Ibu bapa perlu kawal emosi sebaiknya

Ibu bapa perlu cool, relax, senyum dan jangan marah jika anak lupa. Bila kita marah anak takut untuk buat salah. Bila dia takut nak buat salah, mulalah dia takut nak keluarkan suara dan rasa bosan nak belajar.

Ulang, ulang dan terus mengulang

Teknik pengulangan yang kerap membantu anak untuk ingat!

Jangan marah tapi ulang semula.

Menurut National Reading panel, Kesedaran TEKNIK FONIK meningkatkan pemahaman dan kecekapan anak-anak membaca!

Jika diajar menggunakan kaedah fonik ini secara berterusan, anak-akan dapat membaca dalam tempoh amat singkat iaitu kira-kira tiga bulan!


Kaedah fonik amat sesuai untuk kanak-kanak berusia tiga tahun dan ke atas. Jika diberi pendedahan awal mereka akan dapat membaca dengan mudah dan cepat.



Ramai ibubapa dan guru sudah mendapatkan Kit Pantas Membaca ini!

Kit Pantas Membaca merupakan set yang lengkap untuk anak anda pandai membaca. Jangan terkejut kalau lepas ini anak anda boleh membaca buku cerita, majalah dan surat khabar dalam masa yang singkat sahaja!

Apa yang ada dalam Set Kit Pantas Membaca ni ye..

BELAJAR MENGENAL HURUF DAN SUKUKATA.

Untuk anak belajar mengenal huruf dan suku kata terbuka (gabungan huruf konsonan dan vokal - a, i, e, o & u).

BELAJAR SECARA INTERAKTIF DENGAN RODA PINTAR.

Roda pintar ini untuk menguji kefahaman anak tentang suku kata terbuka. Sangat interaktif. Anak putar-putar sambil sebut bunyi sukukata.

BELAJAR PERKATAAN DIFTONG DAN DIFGRAF.

Inovasi baru untuk mengajar suku kata tertutup, digraf (ia, iu, io, ai, ua, ui & au) dan diftong (ny, ng, kh & sy). Teknik ini menjadikan anak lebih cepat dapat apa yang diajar.


Dah tahu apa yang ada dalam set kit pantas membaca ni kan?


Macam best je kan? Bukan macam best lagi dah memang BEST sangat-sangat. Ramai dah yang cakap Kit pantas membaca ini dapat membantu untuk anak mereka membaca.


JANGAN PERCAYA!


Tapi lihat sendiri testimoni-testimoni dari ibubapa yang dah BERJAYA mendapat KEBERKESANAN dari KIT PANTAS MEMBACA ni..Jom tengok!

"Sangat sesuai untuk guru yang guna kaedah fonik..."



"Assalamualaikum puan.saya sudah dapat kit pantas membaca...Menarik sebab warna warni...cantik dan kemas...

..sangat sesuai untuk guru yang guna kaedah fonik (BM masih ramai guru guna kaedah mengeja)...... mungkin kalau ada utk English phonic,saya akan beli lagi....

..... size kit sesuai untuk kumpulan kecil...ada modal,saya akan beli lagi..."


-Puan Normas Idayu, Sabah

"Saya gunakan sebagai alat bantuan mengajar........"


".....dah sampai.. ok..menarik minat pelajar.. kalau rodanya lebih besar lagi bagus..saya gunakan sebagai alat bantu mengajar di kelas dan untuk anak saya...."


- Puan Erny Marlidya, Perak

Mudah,Senang. ANAK BOLEH FOLLOW...

"Alhamdulillah.. anak saya boleh follow,senang dan mudah.very colourfull .Saya bagi pada tutor dia untuk untuk guide dengan lebih mudah."


- Puan Linda Ismail, Johor

Inilah peluang anda untuk mengembirakan anak anda !

Ibubapa mana yang tidak mahu anaknya cepat membaca, tambahan lagi ibubapa sibuk dengan tugas kerja harian yang memenatkan Kit ini dapat membantu menyelesaikan masalah anak lambat membaca.

lock

Secure Checkout

100%


TERBUKTI BERKESAN


star
star
star

100% JAMINAN TERBUKTI BERKESAN!

Kami yakin 100% jaminan terbukti berkesan jika anak anda menggunakan KIT PANTAS MEMBACA ini dengan menggunakan TEKNIK FONIK anak anda akan dapat belajar membaca dalam masa yang singkat.

Copyright 2020, Kidcited Sdn Bhd

‚Äč